Mellanrum

Sveriges grönaste arbetsgivare

Hos Mälarplast är du dagligen en del av ett aktivt miljöarbete och innovativa lösningar. Vi erbjuder en mångkulturell och inkluderande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential.
För att klara de högt uppsatta krav ställda av våra kunder och den egna organisationen krävs en säker, kreativ och stimulerande arbetsmiljö, som både utvecklar företagets verksamhet och tillvaratar medarbetarnas kunskaper och erfarenheter. På Mälarplast ger vi alltid medarbetare möjlighet till att utvecklas och bredda sin kompetens. 

Även om vi inte har några lediga tjänster ute välkomnar vi en spontanansökning till jobb@malarplast.se. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev!

Är du student?

På Mälarplast samsas logistiker, produktutvecklare och hållbarhetsexperter under ett och samma tak. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket bredd och många möjligheter. Varje år hjälper och handleder vi flera studenter med LIA eller exjobb och vi välkomnar alla att söka till oss. 

Genom ett nära samarbete med studenter, högskolor och närliggande universitet får vi tillgång till nya kunskaper och erfarenheter som kan hjälpa oss att utvecklas som företag.

Mellanrum