Mellanrum

Advisory board

Bengt Wall

Styrelsens ordförande, född 1942. Tidigare VD för Mälarplast och verksam i ledande befattningar inom familjeföretagen Pax Electro Products och Vittinge Tegelbruks AB.

Peter Wall

VD och styrelseledamot, född 1972. Styrelseuppdrag i Sparbanken Rekarne och Smedhälsan. Tidigare controller och stf chef Metallurgienheten vid SSAB i Oxelösund samt VD och styrelseledamot i flertalet dotterföretag inom Kinnevikgruppen.

Björn Medin

Rådgivare, född 1959. Delägare och partner i Lovak verksamhetsutveckling och utbildning (Lovakademy AB) sedan 15 år. Styrelseledamot i Styrelseakademien Mälardalen samt aktiv i en handfull bolagsstyrelser. Har en historia från ABB och YIT under 25 år i olika ledande befattningar. Brinner extra för små och medelstora ägarledda bolag.

Karin Bogen

Rådgivare, född 1959. Tidigare Skandinavisk IT-chef på ASSAABLOY, därefter VD och koncernchef Smedhälsan Holding med dotterbolagen Vårdcentralen Smeden, Smedhälsan Företagshälsovård och Aros Vaccin. Styrelseledamot i Länsförsäkringar Sörmland och Seradklinike

Gustaf Reuterskiöld

Rådgivare, född 1971. Advokat och partner på DLA Piper.

Mellanrum

Vår koncern

Wallent är moderbolag i en familjeägd företagsgrupp under stark tillväxt med säte i Eskilstuna. Utöver Mälarplast ingår även PolymerDon, Roltex och Hejargatan Fastigheter samt mindre poster i ett antal delägda dotterbolag.

Mälarplast AB
Plastlegotillverkaren med den flexibla produktionen. 
Mälarplast

Roltex Nordic AB
På marknaden i över 100 år och idag en komplett leverantör av miljövänliga kvalitetsprodukter i plast för storkök och catering. 
Roltex

Roltex NV
Specialister på serveringsbrickor. Belgiskt bolag med produktion i Aalst och försäljning globalt av köksutrustning. 
Roltex

Mellanrum