Mellanrum

Vår flexibla legoproduktion

Med egna konstruktörer, material- och produktspecialister kan vi erbjuda kompletta lösningar.
I samråd med kunden tar vi fram en funktionell och hållbar modell, rätt material och ett unikt verktyg för att tillverka rätt produkt. Vi har kunskap och lång erfarenhet av plastbearbetning och tar alltid hänsyn till klimatpåverkan från vår produktion. Att minska vårt klimatavtryck är en del av vårt hållbarhetsarbete och tillsammans med våra kunder tar vi nu fram system för cirkulära flöden av plastprodukter. På Mälarplast är vi drivande för en ökad användning av återvunnen och biobaserad plast. 

Vi har dessutom ett omfattande nätverk av duktiga konstruktörer, verktygsmakare och materialspecialister som bidrar till att produktionen anpassas efter kundens och detaljernas unika behov. 

Formsprutning av plastdetaljer

Vår moderna maskinpark innefattar 30 formsprutor med hög precision för bearbetning av termoplast. Vi har kapacitet att ta fram stora som små plastdetaljer snabbt på begäran. Vi erbjuder även tjänster inom produktutveckling, från prototyp och verktygsframställning till montering, tryck och paketering.

Serieproduktion med hög kapacitet

Mälarplast är specialiserade på serieproduktion för 1000 bitar och uppåt. För mindre serier hänvisar vi ofta till specialiserade prototyptillverkare. 

Har du en produktförfrågan?
Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare. 

Mellanrum