Årets Företagare i Eskilstuna-Torshälla

Peter Wall, Mälarplast, Årets Företagare 2023 Detta offentliggjordes på en finalceremoni i samband med EN24, Eskilstunas näringslivsgala, den 18 april.

Motiveringen lyder ”med ett framgångsrikt entreprenörskap, med mod, innovativa strategier, samhällsengagemang och ett obegränsat möjlighetsfokus, har Årets Företagare inte bara positionerat företaget i Sverige och på världskartan, utan också banat väg för miljömedvetenhet inom en bransch som sällan förknippas med hållbarhet.”

"Mitt företagande kännetecknas av långsiktighet, flexibilitet samt tillväxt under lönsamhet.", säger Peter Wall och fortsätter: "Hållbarhet är vår viktigaste ledstjärna såväl vad gäller miljö som social hållbarhet, där vi är kända för våra cirkulära lösningar och produktion i bioplaster, samt ett starkt lokalt engagemang. Jag är väldigt stolt över att ha utsetts till Årets Företagare. Det är ett kvitto på att det går att bedriva hållbar och konkurrenskraftig produktion av miljövänliga plastdetaljer här i Eskilstuna, Sverige och Europa!"
Datum: 2024-03-01