Advisory board

Advisory board

Bengt Wall, Pax Electro Products
Bengt Wall, styrelsens ordförande, född 1942. Tidigare VD för Mälarplast och verksam i ledande befattningar inom familjeföretagen Pax Electro Products och Vittinge Tegelbruks AB.


Peter Wall, VD - Mälarplast AB
Peter Wall, VD och styrelseledamot, född 1972. Styrelseuppdrag i Sparbanken Rekarne och Smedhälsan. Tidigare controller och stf chef Metallurgienheten vid SSAB i Oxelösund samt VD och styrelseledamot i flertalet dotterföretag inom Kinnevikgruppen.


Gert Karnberger, Ledamot i Svenskt Näringsliv
Gert Karnberger, rådgivare, född 1943.Tidigare koncernchef och styrelseordförande i Clas Ohlson AB, ledamot i Svenskt Näringsliv och Swedol AB, vice ordförande i Systembolaget AB och ordförande i Apoteket AB.


Karin Bogen - VD och Koncernchef Smedhälsan
Karin Bogen, rådgivare, född 1959. VD och koncernchef Smedhälsan Holding med dotterbolagen Vårdcentralen Smeden, Smedhälsan Företagshälsovård och Aros Vaccin. Tidigare Skandinavisk IT-chef på ASSAABLOY. Styrelseledamot i Länsförsäkringar Sörmland och ordförande i Seradkliniken.

Vår koncern

Wallent är moderbolag i en familjeägd företagsgrupp under stark tillväxt med säte i Eskilstuna. Utöver Mälarplast ingår även PolymerDon, August Lundh och Hejargatan Fastigheter samt mindre poster i ett antal delägda dotterbolag.

Mälarplast AB

Plastlegotillverkaren med den flexibla produktionen.
www.malarplast.se

August Lundh AB

På marknaden i över 100 år och idag en komplett leverantör av miljövänliga kvalitetsprodukter i plast för storkök och catering.
www.augustlundh.se
Karriär | Mälarplast AB

Karriär

Hos Mälarplast är du dagligen en del av ett aktivt miljöarbete och innovativa lösningar. Vi erbjuder en mångkulturell och inkluderande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential.

east Läs mer
Vår historia | Mälarplast AB

Vår historia

Mälarplast har sitt ursprung i Aktiebolaget Pollobak i Eskilstuna som bildades i början av 1970-talet. Några av våra kunder har varit med större delen av resan från nystartat plastföretag.

east Läs mer

Läs mer

 • Om Mälarplast

  Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.


  east Läs mer
 • Sponsringar och samarbeten

  Vi brinner för staden vi lever och verkar i, därför är det naturligt för oss vi samarbetar med organisationer i vårt närområde.  east Läs mer
 • Hållbarhet - Mälarplast AB

  Hållbarhet

  Mälarplast hållbarhetsarbete är en del av vår affärsstrategi – att vara Sveriges grönaste plastföretag. Vi arbetar ständigt med miljöförbättringar för att bidra till en minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

  east Läs mer
 • Affärsområden

  Plast är ett mångsidigt och flexibelt material som lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från bilindustrin till sjukvården, hushållsprodukter till byggkomponenter.

  east Läs mer
 • Hållbarhetsrapport | Mälarplast AB

  Hållbarhetsrapport

  Hållbarhetsrapporten redogör för hur Mälarplast arbetar för ett klimatneutralt samhälle med utgångspunkt ur de globala målen för hållbar utveckling och Sveriges miljökvalitetsmål.


  east Läs mer
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer