Karriär

Sveriges grönaste arbetsgivare

Hos Mälarplast är du dagligen en del av ett aktivt miljöarbete och innovativa lösningar. Vi erbjuder en mångkulturell och inkluderande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential.
För att klara de högt uppsatta krav ställda av våra kunder och den egna organisationen krävs en säker, kreativ och stimulerande arbetsmiljö, som både utvecklar företagets verksamhet och tillvaratar medarbetarnas kunskaper och erfarenheter. På Mälarplast ger vi alltid medarbetare möjlighet till att utvecklas och bredda sin kompetens.

Även om vi inte har några lediga tjänster ute välkomnar vi en spontanansökning till jobb@malarplast.se. Glöm inte att bifoga CV och personligt brev!

Är du student?

På Mälarplast samsas logistiker, produktutvecklare och hållbarhetsexperter under ett och samma tak. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket bredd och många möjligheter. Varje år hjälper och handleder vi flera studenter med LIA eller exjobb och vi välkomnar alla att söka till oss.

Genom ett nära samarbete med studenter, högskolor och närliggande universitet får vi tillgång till nya kunskaper och erfarenheter som kan hjälpa oss att utvecklas som företag.

east Välkommen med din ansökan
Om oss | Mälarplast AB

Om Mälarplast

Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.

east Läs mer
Vår historia | Mälarplast AB

Vår historia

Mälarplast har sitt ursprung i Aktiebolaget Pollobak i Eskilstuna som bildades i början av 1970-talet. Några av våra kunder har varit med större delen av resan från nystartat plastföretag.

east Läs mer

Läs mer

 • Advisory board | Mälarplast AB

  Advisory board

  Läs känna vår advisory board.

  east Läs mer
 • Sponsringar och samarbeten

  Vi brinner för staden vi lever och verkar i, därför är det naturligt för oss vi samarbetar med organisationer i vårt närområde.  east Läs mer
 • Hållbarhet - Mälarplast AB

  Hållbarhet

  Mälarplast hållbarhetsarbete är en del av vår affärsstrategi – att vara Sveriges grönaste plastföretag. Vi arbetar ständigt med miljöförbättringar för att bidra till en minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

  east Läs mer
 • Affärsområden

  Plast är ett mångsidigt och flexibelt material som lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från bilindustrin till sjukvården, hushållsprodukter till byggkomponenter.

  east Läs mer
 • Hållbarhetsrapport | Mälarplast AB

  Hållbarhetsrapport

  Hållbarhetsrapporten redogör för hur Mälarplast arbetar för ett klimatneutralt samhälle med utgångspunkt ur de globala målen för hållbar utveckling och Sveriges miljökvalitetsmål.


  east Läs mer
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer