Legoproduktion

Vår flexibla legoproduktion

Med egna konstruktörer, material- och produktspecialister kan vi erbjuda kompletta lösningar.
I samråd med kunden tar vi fram en funktionell och hållbar modell, rätt material och ett unikt verktyg för att tillverka rätt produkt. Vi har kunskap och lång erfarenhet av plastbearbetning och tar alltid hänsyn till klimatpåverkan från vår produktion. Att minska vårt klimatavtryck är en del av vårt hållbarhetsarbete och tillsammans med våra kunder tar vi nu fram system för cirkulära flöden av plastprodukter. På Mälarplast är vi drivande för en ökad användning av återvunnen och biobaserad plast.

Vi har dessutom ett omfattande nätverk av duktiga konstruktörer, verktygsmakare och materialspecialister som bidrar till att produktionen anpassas efter kundens och detaljernas unika behov.

Formsprutning av plastdetaljer

Vår moderna maskinpark innefattar 30 formsprutor med hög precision för bearbetning av termoplast. Vi har kapacitet att ta fram stora som små plastdetaljer snabbt på begäran. Vi erbjuder även tjänster inom produktutveckling, från prototyp och verktygsframställning till montering, tryck och paketering.

Serieproduktion med hög kapacitet

Mälarplast är specialiserade på serieproduktion för 1000 bitar och uppåt. För mindre serier hänvisar vi ofta till specialiserade prototyptillverkare.

Har du en produktförfrågan?

Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.
Våra affärsområden | Mälarplast AB

Affärsområden

Mälarplasts produkter används inom en stor mängd olika branscher och områden.

east Läs mer om våra olika affärsområden
Vår gröna produktion | Mälarplast AB

Våra tjänster

Mälarplast är en komplett leverantör av miljö- och plasttekniska lösningar. Vi arbetar snabbt och effektivt för att ta fram rätt produkt i rätt material, från prototyp till färdigpackad detalj.

east Läs mer om våra tjänster

Läs mer

 • Plaster vi bearbetar

  Plast är ett mångsidigt och flexibelt material som lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från bilindustrin till sjukvården, hushållsprodukter till byggkomponenter.

  east Läs mer
 • Cirkulära lösningar

  Regenererad och biobaserad plast har en viktig roll att spela i omställningen mot ett hållbart samhälle, liksom cirkulära flöden av återvunnen plast.


  east Läs mer
 • Klimatkalkylator - Mälarplast AB

  Klimatkalkylator

  Med vår klimatkalkylator kan ni jämföra C02-avtryck för plastdetalj tillverkad i Sverige jämfört med en genomsnittlig tillverkare i Kina, samt jämföra virgin råvara mot återvunnet material.


  east Till kalkylatorn
 • Om Mälarplast

  Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.


  east Läs mer
 • Karriär - Mälarplast AB

  Karriär

  Hos Mälarplast är du dagligen en del av ett aktivt miljöarbete och innovativa lösningar. Vi erbjuder en mångkulturell och inkluderande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential.

  east Läs mer
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer