Fraktalternativ från Kina, pris, tid och CO2
Fraktalternativ

Fraktalternativ från Kina till Sverige

Resan från idé till färdig produkt kan upplevas som lång och vi får ofta frågor om att flyga hem nya verktyg för att snabbare komma till produktion. Flygfrakter orsakar stora C02-utsläpp med negativ inverkan på vår miljö som resultat.
Fraktalternativ som båtfrakt eller järnvägstransporter är ett prisvärt alternativ för dig som eftertraktar ett miljövänligt alternativ till ett bättre pris.

Fraktalternativ Kina - pris, tid och CO2 - Mälarplast AB

Vi hjälper er att ställa om

Tack vare vår kompetens inom miljö- och hållbarhetsområdet kan vi hjälpa er till rätt produkt, i rätt material, som inte bara är grönare men också säkrare och mer hållbar.

Att hjälpa företag att skapa produkter för en mer hållbar värld är vad vi gör bäst.

east Kontakta Mälarplast

Läs mer

 • Hållbarhetsrapport | Mälarplast AB

  Hållbarhetsrapport

  Hållbarhetsrapporten redogör för hur Mälarplast arbetar för ett klimatneutralt samhälle med utgångspunkt ur de globala målen för hållbar utveckling och Sveriges miljökvalitetsmål.


  east Läs mer
 • Plaster vi bearbetar

  Plast är ett mångsidigt och flexibelt material som lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från bilindustrin till sjukvården, hushållsprodukter till byggkomponenter.

  east Läs mer
 • Vår historia - Mälarplast AB

  Vår historia

  Mälarplast har sitt ursprung i Aktiebolaget Pollobak i Eskilstuna som bildades i början av 1970-talet. Några av våra kunder har varit med större delen av resan från nystartat plastföretag.


  east Läs mer
 • Om Mälarplast

  Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.


  east Läs mer
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer