Peter Wall nominerad till Årets Företagare i Eskilstuna

Mälarplasts VD och ägare Peter Wall har nominerats till utmärkelsen Årets Företagare i Eskilstuna.
Peter Wall finalist Årets Företagare 2024
Peter Wall, finalist Åretas Företagare i Eskilstuna
Nomineringen lyder: "Peter Wall, äger och driver Mälarplast AB i Eskilstuna, är en inspirerande finalist i Årets Företagare 2024. Genom sitt tydliga fokus på att driva företaget mot en hållbar framtid, har han gjort Mälarplast AB till Sveriges grönaste plastföretag. Hans modiga och innovativa strategier har inte bara positionerat företaget på världskartan utan har också banat väg för miljömedvetenhet inom en bransch som sällan förknippas med hållbarhet. Med enastående kompetens och obegränsat möjlighetsfokus har Peter Wall inte bara lyckats stärka sitt eget företag, utan även stöttat utvecklingen av det lokala näringslivet, föreningslivet i Eskilstuna samt MdU. Hans framgångsrika företagande och hans engagemang för samhället gör honom till en värdig finalist i Årets Företagare 2024."

Övriga nominerade är Mikael Jonasson & Johan Hermansson på Tuna Trafik samt Uday Najim på Tandvårdscentrum. Vinnaren presenteras på EN24, Eskilstunas Näringslivsgala, den 18 april på Volvo CE Arena.

"Mitt företagande kännetecknas av långsiktighet, flexibilitet samt tillväxt under lönsamhet.", säger Peter Wall och fortsätter: "Hållbarhet är vår viktigaste ledstjärna såväl vad gäller miljö som social hållbarhet, där vi är kända för våra cirkulära lösningar och produktion i bioplaster, samt ett starkt lokalt engagemang. Jag är väldigt stolt över att ha nominerats till Årets Företagare. Det är ett kvitto på att det går att bedriva hållbar och konkurrenskraftig produktion av miljövänliga plastdetaljer här i Eskilstuna, Sverige och Europa!"
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer