Produktionschef till Sveriges grönaste plastföretag

Mälarplast är ett familjeföretag som funnits i Eskilstuna sedan 1972.
Vår personal blir kvar länge inom företaget vilket är ett gott tecken på en bra arbetsplats. Här har du chansen att utveckla dig själv och din tjänst. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Mälarplast är stolt sponsor till olika föreningar och organisationer i vårt närområde.
Vi är Sveriges grönaste plastföretag.
I samarbete med Best Bemanning söker vi nu dig som vill vara en nyckelperson i vår verksamhet när det gäller att utveckla vår produktion, personal och optimera vårt resultat. Du kommer hantera och utvärdera maskinresurser för att säkerställa produktivitet och minimalt driftstopp.

En stor del av arbetet kommer vara produktionsplaneringen, genomförandet av olika projekt och att driva kvalitetsförbättringar i vår produktion. Som produktionsledare är du en närvarande ledare som stöttar och coachar ditt team som består av ca 20 operatörer och ställare. Du motiverar andra för att nå bästa resultat.

Rekryteringen hanteras av Best Bemanning Mer om tjänsten

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer