Vi rekryterar!

2018-09-04
Till vår växande produktionsorganisation söker vi nu följande nya medarbetare:

MILJÖ- & KVALITETSANSVARIG VERKSAMHETSCONTROLLER

Vi söker en operativ miljö- & kvalitetsansvarig som ska svara för såväl dokumentation av processer och rutiner i ISO-systemet och i vårt MPS-system Monitor som operativa kontroller, uppmätningar och säkerställande av ett effektivt arbete med ständiga förbättringar i verksamheten. I rollen ingår även en plats i företagets ledningsgrupp samt att kunna stödja och ersätta produktionschef (ställföreträdaransvar).

STÄLLARE FORMSPRUTNING

Vi söker en erfaren och kvalificerad ställare som utöver löpande produktion även kan ta delansvar i processoptimering och provkörningar. En viktig del i arbetet kommer också att vara att bidra till effektiviseringsarbete genom automationslösningar, underhåll och utveckling av arbetssätt.

VERKTYGSMAKARE

- med erfarenhet från formverktygstillverkning till plastindustrin
Du som söker har kunskap och erfarenhet av konstruktionsarbete i CAD/ SolidWorks samt beredning och körning i CAM/ Mastercam. Du bör kunna hantera manuella och styrda fräsmaskiner/ Heidenhain, svarvning, slipning, bänkarbete samt sänkgnistning/ Charmilles. Viss utbildning i programvara och styrsystem kan erbjudas sökanden.


I samtliga rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är snabb och noggrann, praktiskt lagd och har lätt för att samarbeta. Du är kommunikativ, självgående och tar gärna täten i produktion och förbättringsarbete.

Frågor besvaras av VD Peter Wall på 016-51 72 41 eller Produktionschef Conny Tapper på 016- 51 72 45.
Ansökan skickas till jobb@malarplast.se


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer