Butiksdisplayer

Hösten 2017 fick Mälarplast en order från Coop att ta fram en skräddarsydd godisdispenser för samtliga butiker i Sverige med väldigt pressat leveransschema.

Vi gick från design och konstruktion till verktygstillverkning och fullskalig produktion av 80 000 burkar i två storlekar som levererades ut inom ett halvår från projektstart. En viktig del i projektet var valet av en ny typ av material i burkarna – valet föll på Ecozen, en PET-plast med biomassa och helt fri från bisfenoler.

Mälarplast har sedan dess utökat sortimentet av dispensrar och tillhandahåller nu flera kompletta hyllsystem för självplock.

Från prototyp till färdig detalj

Butiksdisplaylösningen till Coop är ett av flera lyckade exempel där vi har varit med från prototyp och verktygstillverkning till massproduktion och utrullning efter ett specifikt schema.

Att hjälpa våra kunder ta fram funktionella produkter i rätt material och med hänsyn till såväl miljö som ekonomi är vad vi gör allra bäst.

east Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation
Våra affärsområden | Mälarplast AB

Affärsområden

Mälarplast är en av få underleverantörer som bearbetar både termo- och härdplaster genom såväl formsprutning som formpressning och med en komplett konstruktionsavdelning ger det oss en unik förmåga att lösa våra kunders behov. Vi bistår med legotjänster till företag inom vitt skilda branscher.

east Läs mer om våra olika affärsområden
Vår gröna produktion | Mälarplast AB

Våra tjänster

Mälarplast är en komplett leverantör av miljö- och plasttekniska lösningar. Vi arbetar snabbt och effektivt för att ta fram rätt produkt i rätt material, från prototyp till färdigpackad detalj.


east Läs mer om vårt erbjudande

Läs mer

 • Plaster vi bearbetar

  Plast är ett mångsidigt och flexibelt material som lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från bilindustrin till sjukvården, hushållsprodukter till byggkomponenter.

  east Läs mer
 • Klimatkalkylator - Mälarplast AB

  Klimatkalkylator

  Med vår klimatkalkylator kan ni jämföra C02-avtryck för plastdetalj tillverkad i Sverige jämfört med en genomsnittlig tillverkare i Kina, samt jämföra virgin råvara mot återvunnet material.


  east Till kalkylatorn
 • Om Mälarplast

  Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.


  east Läs mer
 • Hållbarhet - Mälarplast AB

  Hållbarhet

  Mälarplast hållbarhetsarbete är en del av vår affärsstrategi – att vara Sveriges grönaste plastföretag. Vi arbetar ständigt med miljöförbättringar för att bidra till en minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

  east Läs mer
 • Karriär - Mälarplast AB

  Karriär

  Hos Mälarplast är du dagligen en del av ett aktivt miljöarbete och innovativa lösningar. Vi erbjuder en mångkulturell och inkluderande arbetsplats med varierade arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential.

  east Läs mer
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer