Kvalitet

Kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet är ledord på Mälarplast. Hos oss är kundens önskemål och behov alltid i fokus – rätt kvalitet är att leverera vad kunden vill ha, när kunden vill ha det.

Mälarplast har utrustning för mycket kvalificerade kontrollmätningar av såväl verktyg som plastdetaljer. I vårt mätrum har vi bland annat en koordinatmätmaskin från CE Johansson. Vi är certifierade enligt såväl ISO 9001:2015 som 14001:2015.

Ladda ner certifikat: ISO 9001 och ISO 14001.

Service

Mälarplast är er kompletta samarbetspartner för plasttekniska lösningar. Vi tar helhetsansvar från idé, konstruktion och prototyp till verktygsframställning och fullskaleproduktion av såväl små som stora detaljer, termo- som härdplaster. Monterade, tryckta, packade och klara!

Genom vårt kunnande, breda och flexibla maskinpark med egen verktygsavdelning, leveranssäkerhet och breda nätverk av duktiga samarbetspartners tillhandahåller vi våra kunder en kostnadsoptimal och pålitlig leverans.

Flexibilitet

Flexibilitet handlar om anpassning. Att hela tiden förändras efter de behov som uppstår. Korta ledtider och snabba omställningar är därför vardagsmat. Till stöd har vi en bred maskinpark med god kapacitet. Behöver vi få fram en plastdetalj direkt så ordnar vi det.

Leveranssäkerhet

Vi vill inte skryta alltför mycket, men en dokumenterad leveranssäkerhet på drygt 99 % under många år talar väl sitt tydliga språk? Vi håller vad vi lovar!

Miljö

På Mälarplast arbetar vi ständigt med förbättringar inom miljöområdet. Därför är vi sedan många år tillbaka certifierade enligt ISO 14001:2015. Läs mer om vårt miljö- och hållbarhetsarbete här!

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer