Kundcase - August Lundh AB

I närmare 100 år har August Lundh levererat hushållsprodukter för krävande miljöer. August Lundhs Metallmanufaktur AB registrerades år 1921, och i fabriken i Eskilstuna tillverkades visselpannor, kastruller och stekpannor. Sedan år 2001 ingår August Lundh AB i en företagsgrupp tillsammans med Mälarplast och PolymerDon.

Från metall till plast

2007 förvärvades MALKO, vars tallrikar med det karaktäristiska granitmönstret är en vanlig syn på många skolmatsalsbord runt om i Sverige. Övergången innebar starten på en omvandling av August Lundh.
Idag tillhandahåller företaget ett stort sortiment av plastprodukter till storkök och catering och de levererar till grossister inom HORECA och offentlig sektor i Sverige, Europa och hela världen.

Miljö och hållbarhet

Visionen är att vara marknadsledande leverantör av hållbara plastserviser för storkök och catering. Detta uppnås genom att uppfylla kundernas hårda kvalitetskrav och hållbarhetsmål. August Lundh är det miljövänliga valet för den medvetne kunden som söker designade, svensktillverkade kvalitetsprodukter.

Mälarplast visar vägen

Med hjälp av systerbolaget Mälarplast har August Lundh utvecklas till en framstående branschledare. Mälarplasts produktutvecklingsavdelning förser August Lundh med kundunika produkter, och tack vare företagets plasttekniska kompetens kan August Lundh erbjuda marknaden plastserviser som håller, år efter år, och som bidrar till en minskad miljöpåverkan i och med bättre, mer miljövänliga material.

www.augustlundh.se
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer