Mälarplast en av fyra finalister i The Next Awards 2023

Mälarplast var en en av fyra finalister i SEB's The Next Awards 2023 inom kategorin Transformation.
Mälarplast gick vidare till finalen av The Next Awards 2023, en tävling som hyllar hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Tävlingen avgjordes den 14 september på Konserthuset i Stockholm, där Renahav utsågs till vinnare i kategorin.

Delfinalen avgjordes i Stockholm den 3 maj. Förutom Mälarplast så utsågs även vinnarna i kategorierna New Ideas (vinnare CorPower Ocean) och Community (Mamma United). Juryns motivation för Mälarplast lyder:

"Mälarplast AB är ett plastbearbetande företag med hållbarhet som ledstjärna. Bolaget har tagit stora steg för att transformera sig själva och delar av plastindustrin. Återvunnen plast har till stor del varit förbjuden inom livsmedelsindustrin men genom innovation och nytänkande har Mälarplast AB hittat lösningar som gör att cirkulära system kan användas inom livsmedelsindustrin. Det finns fortfarande ett stort samhällsbehov av plast, och att öka de cirkulära möjligheterna är av yttersta vikt för att kunna nå hållbarhetsmålen."

Här kan ni läsa mer om tävlingen: seb.se/nextawards
Peter Wall
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer