VD har ordet

Året går mot sitt slut och julhelgerna nalkas. Mälarplast kan summera ett starkt år trots pågående pandemi med följdeffekter som störningar i material- och leveranskedjorna.
Vi har som alla andra starkt påverkats av de kraftigt ökade kostnaderna på plastråvara och energi – två av våra mest kostnadsdrivande insatsvaror. Vi har genom ett aktivt arbete tillsammans med våra leverantörer och kunder kunnat mildra effekterna av marknadsstörningarna. Det mesta tyder på att turbulensen kommer att fortgå en bra bit in i nästa år.

Glädjande är att vi under året haft ett mycket stort inflöde av nya projekt. Antalet verktyg som tagits fram eller är under framtagande ligger på all time high, vilket gör att vi med tillförsikt ser fram emot ännu ett tillväxtår för vår verksamhet.

Mälarplast stänger under mellandagarna och vår personal får nu en välförtjänt helgvila. Vi önskar våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Peter Wall,
VD Mälarplast AB

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer